banner
18 januari 2019


Word lid

U wilt lid worden, maar weet nog niet waar het VAD voor staat of hoe u lid kunt worden?

Voordelen

De vereniging stelt zich ten doel op te komen voor het algemeen belang van alle winkeliers, maar zij wil aangesloten detaillisten ook, voor zover als mogelijk is, individueel ondersteunen.

Zo worden er regelmatig verschillende onderwerpen besproken met ondermeer de gemeente Amstelveen, provincie Noord-Holland, Kamers van Koophandel en het MKB Randstad Noord, Horeca afd. Amstelland zoals: openingstijden, parkeerregimes, braderieën, vergunningen, standplaatsen en de wegen infrastuctuur in en rondom Amstelveense winkelgebieden.

Natuurlijk wordt u na inschrijving op de hoogte gehouden van de maandelijkse vergaderingen. Zo zult u drie tot vier keer per jaar de VAD nieuwsbrief ontvangen.

Sinds 2008 is de zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een collectiviteitsovereenkomst met de VAD aangegaan, hetgeen kort inhoudt dat VAD leden hun inwonende familieleden, hun personeel onder gellijke voorwaarden, jaarlijkse 8% korting verkrijgen op de jaarlijkse wettelijke nominale zorgpremie als ook 8% op de diverse aanvullende zorgpakketten. Een gezin met twee kinderen bespaart hiermee al snel zo'n 400 euro per jaar en is dus het lidmaatschap van de VAD snel 'terugverdient'.  

Hoe in te schrijven

Wilt u zich inschrijven, dan kunt u via het lid worden formulier uw gegevens insturen of u kunt contact opnemen met onze secretaresse Mevr. I. van Dillen.

Het adres is:

Max Havelaarlaan 651
1183 ND Amstelveen
Telefoon/fax 020-6406030

e-mail: Isabella van Dillen